2019. már 30.

Közös összefogással az élhetőbb, tisztább környezetért!

írta: zenevilag.net
Közös összefogással az élhetőbb, tisztább környezetért!

Tiszta Kárpátalja – tiszta huszti várrom!” címszó alatt került megrendezésre a Tiszta Kárpátalja Gondnoki Hálózat önkéntes akciója, melyre a mozgalom vezetője, Bíró András hívta fel a KMTE figyelmét. Nem is volt kérdés számunkra, hogy jelen legyünk az eseményen, ugyanis a Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület szívügye a környezetvédelem, az önkéntesek munkájának népszerűsítése, és nem utolsó sorban történelmi kincseinek óvása.

img_20190330_124041.jpg

Beregszászban találkoztunk a Tiszta Kárpátalja gondnoki hálózat csapatával és indultunk el az akció színhelyére. A terepre érve üdvözöltek minket a huszti önkéntesek, akik már elkezdték a várrom környékének takarítását. Szorgos brigádunk is gyorsan hozzálátott a munkához, és közös összefogással délre sikerült megtisztítani a belső várrom területét. Ezt követően egy közös ebédre került sor, melyet a főszervezők biztosítottak. Az étkezés után a helyi önkéntesek elköszöntek csapatunktól, majd tovább folytattuk a munkálatokat. Délutánra elértük a kitűzött célokat, és eredményül egy megtisztított, kellemes környezet fogadta a huszti várrom látogatóit.

 

img_20190330_104153.jpg

img_20190330_120520.jpg

Legyen mindenki számára példaértékű az önkéntesek munkája, és tegyünk együtt egy élhetőbb, tisztább környezetért! Köszönjük a meghívást, találkozzunk legközelebb is!

Képek itt!!!

Andóca

Szólj hozzá

turizmus magyar történelem akció találkozó örökség Önkéntes Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület